BlogWat houdt ons bezig?

 
zaterdag, 15 november 2014 00:00

Voorstelling van onze nieuwe site

Vandaag, 15 november 2014 is de langverwachte site van GICO bvba een feit. Langs deze weg wensen wij ons kenbaar te maken via het internet en u tevens te informeren over de mogelijkheden en diensten die wij aanbieden

Onze diensten

Allereerst kan u op deze pagina's informatie vinden over:

U kan echter via onze site nog meer dan enkel informatie terugvinden...

Blog

Zo kan u op deze pagina onze blog terugvinden. Hier plaatsen wij regelmatig berichten die onze klanten of het publiek aanbelangen.

Beginnen wij aan een nieuw project of maken wij gebruik van nieuwe technieken, zijn wij op zoek naar medewerkers of willen wij u aandacht vestigen op een afgerond project waar wij foto's van toegevoegd hebben.

Dat alle kan u hier in de toekomst terugvinden. Deze pagina is er dus eentje op regelmatig op te zoeken indien u ons wenst te volgen.

Realisaties

Wenst u onze resultaten te bekijken. Dan kan u dat hier op deze pagina, waar wij regelmatig foto's van onze projecten toevoegen. Op deze manier krijgt u een idee van de kwaliteit en afwerking van onze werven op één centrale plaats.

Reacties

Wij streven altijd naar een zo hoog mogelijke tevredenheid bij onze klanten! Daarom is het ook belangrijk dat wij weten wat u van ons denkt en vragen wij telkens een kleine reactie in te brengen op onze website.

Dit heeft enerzijds als doelstelling het telkens verbeteren van onze manier van werken. Uw opmerkingen zullen ons leiden naar een betere dienstverlening en wij vragen natuurlijk niet liever dan deze achter te laten indien zij aanwezig zouden zijn.

Zijn er lovende opmerkingen? Dan horen wij dat natuurlijk ook graag! En bovendien zijn potentiële klanten wellicht gebaat met de opmerkingen en commentaren die men op onze site achterlaat. U vindt ze onderaan onze reactie-pagina...

Contactname

Wenst u meer informatie of had u graag dat wij eens langskomen voor een gratis offerte, dan kan u in contact komen met ons door eenvoudigweg naar de laatste pagina in het menu te navigeren. Onze contactpagina vertelt u wat onze coördinaten zijn en staat u tevens toe ons via de site een bericht over te maken. Wij antwoorden u dan ASAP via uw e-mailadres.

Neemt u liever telefonisch conctact op? Geen probleem! De telefoonnummers van beide zaakvoerders zijn ook op deze pagina terug te vinden.

En nog veel meer...

Verder vindt u op onze website natuurlijk nog andere informatie zoals alle bedrijfsgegevens, onze disclaimer en algemene voorwaarden en informatie over de personen achter GICO bvba. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

met vriendelijke groeten,

GICO bvba

Lees 5764 keer

Laat een reactie achter