GevelbepleisteringAttractief en functioneel...

 

Design en functionaliteit

Geveldesign d.m.v. sierpleisters, ook gekend als crepi, is de kunst om gebouwen een eigen karakter en uiterlijk te geven door het gebruik van vorm, kleur en texturen. Een gevel moet echter niet alleen mooi zijn, hij moet ook functioneel en duurzaam zijn.

Door gebruik te maken van producten van Sto dat meer dan 40 jaar ervaring en knowhow op dat vlak heeft kunnen onze klanten rekenen op de juiste oplossingen op maat van hun behoeften.

Deze producten garanderen niet alleen een langdurige bescherming, maar bieden ook talloze manieren om elk gebouw een heel eigen karakter te geven.

Crepi zorgt voor een mooie maar ook functionele en duurzame gevel

Veelzijdig

U kunt bij tussen het plaatsen van sierpleister met of zonder isolatie. Uiteraard is de plaatsing van een extra isolerende laag altijd een groot voordeel, vooral ook op vlak van energiebesparing.

Het crepi door GICO bvba geplaatst is waterdicht en waterdampdoorlatend waardoor u omzeggens nooit last van vocht zal hebben. Bovendien is de pleister te verwerken op verschillende ondergronden

Ten slotte is dit materiaal geschikt voor alle omgevingen. Er is immers keuze over bij de afwerking en de kleur ervan. Vraag ons wat de mogelijkheden zijn, bekijk het op pc of download de StoViewer App (enkel voor iPad in de App Store)