GevelisolatieOptimaal beschermend en geldbesparend...

 

Isolerend en voordelig

Gevelisolatie aan de buitenkant van uw muur biedt heel wat voordelen ten opzichte van spouwmuurisolatie of andere isolatievormen. Deze isolatievorm zorgt namelijk voor de grootst mogelijke besparing door het feit dat de kou die van buiten komt onmiddellijk wordt tegengehouden.

Er wordt beschermende schil rond uw gevel geplaatst die de koude zal buitenhouden en de warmte binnenin zal weerhouden om te ontsnappen. Bovendien sluit het isolatiemateriaal mooi aan tegen de muur. Dit voorkomt mogelijke koudebruggen en maakt dat de eerder bestaande vochtproblemen doeltreffend aangepakt kunnen worden.

Voorbeeld van aansluitende isolatie

Slijtvast en stevig

Al meer dan 40 jaar heeft Sto met het StoTherm Classic systeem dat wij gebruiken een van de beste en meest effectieve gevelisolatiesystemen op de markt dat steeds verder wordt ontwikkeld. StoTherm Classic komt zijn belofte na en is daardoor het meest efficiente gevelisolatiesysteem.

De cementvrije constructie maakt het systeem buitengewoon elastisch met een maximale scheur- en slagbestendigheid, die veel groter is dan die van op cement gebaseerde systemen.

Goed voor klimaat en uw beurs

De opwarming van de aarde is wereldwijd het grootste milieuprobleem.

Oorzaak hiervan is de uitstoot van verontreinigende stoffen door de verbranding van fossiele brandstoffen, zoals aardolie en steenkool.

Men kan tot 60% energie sparen door de goede isolatie bij nieuwbouw en na isolatie van renovaties.