Partners en merkenWaar gaan wij mee aan de slag?

 

Dakwerken VCN

Dakwerken VCN of Van Campenhoud Nico is er voor uw algemene dak- en timmerwerken, gevelbekleding, lood, zink, koper en isolatie.

Dakwerken Van Campenhoud Nico kan u helpen bij het maken van correcte beslissingen bij nieuwbouw en renovaties inzake dakwerken en algemene timmerwerken. Het uitzicht, de isolatie en de constructie van deze zijn immers bepalend voor de uiteindelijke materiaalkeuze.

Door onze vakbekwaamheid en het telkens kiezen voor meer dan degelijke materialen die zichzelf meermaals bewezen hebben bij de uitvoering hiervan bereiken wij altijd naar een grote tevredenheid bij onze klanten.

Aanvullende informatie

  • E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoon +32 477 50 14 52
  • Adres Aalstersestraat 61 B-9280 Lebbeke -Wieze

Sto

Sto is specialist in gevelisolatie systemen. Het isoleren van gevels, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie, en na-isoleren.

StoTherm Classic wordt als het meest succesvolle gevelisolatiesysteem ter wereld beschouwd. Het product, dat al 40 jaar zijn waarde bewijst, staat synoniem voor kostenefficiƫntie, betrouwbaarheid en designvrijheid.

De schokvaste eigenschappen en impactbestendigheid (10 keer groter dan die van minerale systemen), de grote barstbestendigheid en de cementvrije systeemonderdelen maken van StoTherm Classic ook vanuit technisch oogpunt het beste gevelisolatiesysteem.

Aanvullende informatie

  • E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoon +32 2 453 01 10
  • Adres Sto N.V. Z.5 Mollem 43 1730 Asse