ReactiesWat zeggen onze klanten over ons?

 

Laat een reactie achter

1 Reactie

 • Reactielink Fam. Mannaert - Van Coninckxloo zaterdag, 08 november 2014 14:57 Geplaatst door Fam. Mannaert - Van Coninckxloo

  Wij willen langs deze weg Giovanni en Mario bedanken voor het geleverde werk!

  Niet alleen bleek GICO competitief te zijn tijdens de prijsbepaling voor onze renovatie, maar Giovanni was dan ook nog eens meer dan geduldig tijdens het beantwoorden van onze vragen. Alles werd duidelijk uitgelegd zodat wij voldoende geïnformeerd een keuze konden maken.

  De werken verliepen vlot en er werd steeds proper gewerkt door Mario en Giovanni! De vaak vervelende hinder tijdens renovatiewerken werd tot een minimum herleid en na de werken werd onze eigendom netjes achtergelaten.

  Maar wat wij natuurlijk het belangrijkste vinden, is het resultaat en ook daarover zijn wij in de wolken. Alles werd zeer netjes afgewerkt en onze gevel mag er wezen.

  Tenslotte nog dit: tijdens de werken vroegen wij kleine, maar toch vooraf niet aangegeven element toe te voegen (LED-verlichting en stopcontacten, een verluchtingsrooster, ...) aan onze gevel. Telkens werd dit zonder verpinken uitgevoerd zonder over een meerprijs te beginnen.

  Wij danken GICO dan ook voor de klantvriendelijke en professionele aanpak van onze gevelrenovatie!

  Rapporteren

Onze missie

Voor onze klanten:

Wij streven er telkens naar een totale tevredenheid bij onze klanten! Daarom is het voor ons belangrijk te weten wat onze klanten van ons denken.

Wij vragen u dan ook het formulier hieronder in te vullen en ons zo over te maken wat u van ons denkt.

Voor diegenen op zoek naar een vakman:

Hieronder kan u terugvinden wat onze klanten over ons denken. Hopelijk kan dit een leidraad zijn bij uw verdere keuze voor een gespecialiseerde vakman.